Skip to main content

Termékek

 


Iratkozzon fel hírlevelünke

Hírek, aktualitások 2022.01.18.

Érdekes évet hagytunk magunk mögött. A COVID miatti bizonytalanság, az ellátási láncok összekuszálódása bennünket is megviselt. Mint tudjátok, ebbe a kis váci üzletbe 12 országból érkezik áru, közvetlenül a gyártóktól. A tavalyi év arról szólt, hogy mindig volt valamilyen anomália. Az olaszországi, vagy éppen az indiai súlyos járványhelyzet miatti lezárások, majd ezután a szállítási költségek emelkedése, végül az akril, és a pamut alapanyagok szűkös kínálata, és áremelkedése sújtotta, és sújtja még most is az ágazatot. Az ezek miatt kialakult áruhiányon mostanra sikerült úrrá lenni, a várva várt Etrofil szállítmány is órákon belül megérkezik, ezáltal ismét teljessé válik a kínálatunk. De nézzük sorban a híreket:

  • Megújult a Toscano Ritorto horgolófonal kínálata. Most már kétféle vastagságban (3, és 5) rendelkezésre áll a teljes színskála, és további három vastagságban (8, 12, 16) elérhetők a fehér, ecru, és beige színek. A Ritorto-t már 20 éve forgalmazzuk, azóta töretlenül képviseli a csúcsminőséget a horgolófonalak között, méghozzá baráti áron. A megújult kínálatot erre találjátok.
  • A bergamoi manufaktúra, a Bertagna Filati kedvenc, óriás gombócos fonala is pótlást kapott, illetve egy új színkombinációval is bővült. Mivel a Jacquard-mintát nagy gombócból jó kötni, ezért az Extra Jacquard fonal 250 grammos, 625 méteres kiszerelésben kapható, hogy biztosan úgy adja ki a mintát, ahogy kell.
  • Végre megérkezik az Etrofil szállítmány. Már elvámolták Budapesten, napokon belül kikerül az üzletbe, és a webáruházba a megújult kínálat. Lesz ismét széles választék a Baby Can, Jeans, és Yonca fonalakból. Néhány héten belül újabb szállítmányt is várunk tőlük.
  • Elindítottuk, és folytatjuk a Milly Due kabátkát itt, a blogon, és a Youtube csatornánkon. Ez már egy komolyabb projekt, amit Rebeka az ünnepek utáni romeltakarítás, és az egyetemi vizsgái mellett próbál abszolválni. Mindazonáltal töretlenül halad előre, készülnek az új videók. Fogadjátok őket továbbra is olyan szeretettel, mint eddig. A videókban a felhasznált anyagok, eszközök bemutatásán túlmenően nem szeretnénk semmit reklámozni, csupán hobbi céllal készülnek. Ha a Youtube elhelyez bennük valamilyen reklámot, az ellen nem tudunk tenni, nekünk abból semmilyen hasznunk nem származik.
  • Továbbra is aktív a törzsvásárlói programunk. A gazdaság minden területén megjelenő infláció ellen nem tudunk védekezni, de ezzel a törzsvásárlói akcióval jelentős, 10% kedvezményt tudunk adni mindenkinek. Minden vásárlás után jár a 10% kedvezményt tartalmazó kupon, amelyet 30 napon belül, a következő vásárlásod alkalmával válthatsz be. Ne hagyd elveszni a lehetőséget, vásárolj havonta nálunk, így a teljes kínálatunkból 10% kedvezménnyel válogathatsz!