Írd ide, mit keresel, majd nyomj entert!

A kosár üres
Újdonságaink:

3

Nem található rekord

hímzés

Színes, üde részletek – hímzőfonalak, kellékek, késztermékek

Napjainkban a hímzett holmik reneszánszukat élik; a kalocsai minták nemcsak a blúzokon, nadrágokon és táskákon, hanem az esküvői ruhákon és kiegészítőkön is visszaköszönnek. Ha nem ragaszkodsz a hagyományos motívumokhoz, és szeretnél szárnyakat adni elképzeléseidnek, webáruházunkban minden szükséges kelléket megtalálsz, amire a hímzés során szükséged lehet: osztott hímzők és perlék az Anchor, a Puppets és a Rosace kínálatából, ill. egyéb alapvető eszközök, mint a hímzőtűk, -keretek és fonalcsévélők.

Alapanyag-repertoárunkban minden hímzéstípushoz könnyedén megtalálhatod a neked tetsző modelleket, ahogy a kézimunka és díszpárna csomagokat is, melyekhez az eszközökön túl elkészítési útmutatót is mellékelünk.

Ha úgy érzed, hogy még nem rendelkezel kellő gyakorlattal ahhoz, hogy az általad hímzett kiegészítőkkel dekoráld otthonod, nincs okod búsulni: exkluzív megjelenésű, kézi azsúrozású terítőink akkor is tökéletes választásnak bizonyulnak, ha ajándékba szánod őket.

A magas minőséghez webshopunkban tartósan alacsony fonal árak társulnak, így megéri nálunk beszerezned a hímzés összes kellékét. Add le rendelésed egyszerűen, online, és ha tanácsadásra van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!