Írd ide, mit keresel, majd nyomj entert!

A kosár üres
Újdonságaink:
Nem található rekord

fonalak

Kézműves horgolófonalak számos stílusban

Számos horgolási technika létezik, egy azonban közös mindegyikben: minőségi fonal nélkül nem lesz az igazi a végeredmény. Akár hobbidhoz, akár munkádhoz keresel első osztályú alapanyagot, a Fonaldesign webshopban a legjobb helyen jársz: nemcsak a széles választék, de a reális árak is azt szolgálják, hogy akadálytalanul megvalósíthasd kreatív ötleteidet. Vesd bele magad az alkotásba, válogass szebbnél szebb horgolófonalaink között!

A termékpalettát olyan neves gyártók fonalaiból állítottuk össze, mint például a német Schachenmayr, a Gründl, vagy éppen a francia Plassard. Mindegy, hogy élénk színű pamut, vagy esetleg egy színátmenetes fémszálas típus passzol a terveidhez, nálunk pár kattintással rábukkanhatsz a tökéletes alapanyagra. Vastagabb és vékonyabb modellek egyaránt felkerültek a termékpalettára, így mind a téli, mind a nyári ruhatáradat felújíthatod sajátkészítésű darabokkal.

És hogy miért éri meg tőlünk rendelni? Mert ugyanolyan elhivatottsággal állunk a kézművességhez, mint a vásárlóink. Több évtizedes tapasztalat áll mögöttünk, így nemcsak horgolófonallal, de néhány jó tanáccsal is tudunk szolgálni. Kereshetsz minket e-mailban vagy telefonon is, ha pedig a személyes találkozás varázsában hiszel, látogass meg minket váci üzletünkben!