Írd ide, mit keresel, majd nyomj entert!

A kosár üres
Nem található rekord

varrás

Ezzel varrj gombot!

Az egyedi ruhák és különleges megoldások híve vagy? Szeretsz olyan darabokban járni, melyek - ellentétben a tömegcikkekkel - tökéletesen kifejezik egyéniségedet? A Fonaldesign kínálatában minden szükséges eszközt és kiegészítőt megtalálsz, amivel páratlan ruhakölteményeket varrhatsz magadnak, barátaidnak vagy éppen megrendelőidnek. Böngészd végig a kínálatot, rendelj kényelmesen, pár kattintással webáruházunkból!

A varrás lelke a kifogástalan cérnában rejlik. Találd meg a céljaidhoz és ízlésedhez leginkább illő típust, legyen szó modern poliészter vagy éppen hagyományos pamutcérnáról! A megfelelő árnyalatot könnyedén kiválaszthatod a praktikus színkódok segítségével, a kedvező áraknak köszönhetően pedig akár nagy tételben is költséghatékonyan juthatsz pazar alapanyagokhoz. Az olyan márkás cérnák, mint a Corona vagy a Drima garantálják a kifogástalan minőséget és a tartós végeredményt.

Gépi és kézi varráshoz egyaránt tartunk cérnákat, és természetesen helyet kaptak a legkülönfélébb kiegészítők is, például melltartópánt hosszabbítók, vidám vasalható foltok, varratbontók és tűbefűzők. Az online vásárlási lehetőség mellett várunk téged váci üzletünkben is, ahol nemcsak a portékáinkat tekintheted meg a maguk valójában, de tanácsot is kérhetsz varrással, hímzéssel vagy horgolással kapcsolatban. Induljon az alkotómunka, tedd próbára kézügyességed termékeinkkel!