Skip to main content

Termékek

 


Iratkozzon fel hírlevelünke

Törzsvásárlói akció! 10% kedvezmény a teljes árukészletre!

Az alábbi bejegyzésben 10 % kedvezményre jogosító kuponkódot találsz, amelyet Karácsonyig bármikor felhasználhatsz. Ha regisztrálsz, minden vásárlásod alkalmával további 1 hónapig érvényes kuponkódot küldünk.

Már benne járunk a kézimunka szezonban, és másról sem hallunk, csak a COVID járvány miatti alapanyaghiányról, és az árak folyamatos emelkedéséről. Benzin, élelmiszer, építőanyag, papír, ruházati cikkek… Minden egyre drágább. Nemsokára itt a karácsony, az ünnepi készülődés, bevásárlási dömping. Ha valamit egyáltalán lehet majd kapni, annak is borsos ára lesz.

Tudjuk, hogy ilyenkor minden forint számít, és nem szeretnénk, ha a kedvenc időtöltésed rovására menne az infláció, ezért indítottuk a következő akciót:

Karácsonyig (december 24. éjfélig) használhatod fel az alábbi kódot: FONAL10

Nincs más teendőd, mint a vásárlás végén, a kosár menüben található „kupon kód” rubrikába beírni a fenti kódot, és megnyomni a „mentés” gombot. A rendszer automatikusan levon a vásárlás értékéből 10% kedvezményt, és sikeres vásárlás, illetve regisztráció megléte esetén újabb kuponkódot küld (most már személyre szabottan), amely újabb 30 napig lesz érvényes. A 10% kedvezmény a fonaldesign webáruházból rendelt valamennyi termékre vonatkozik, összeghatár nélkül. Nem vonatkozik viszont a szállítás, illetve az utánvét költségeire, hiszen ezeket a szolgáltatásokat más cégek nyújtják.

FIGYELEM! Az aktuális GDPR szabályok miatt a kedvezményes kupont csak regisztrált vásárlóinknak tudjuk kiküldeni! Regisztráció nélküli vásárlás esetén sajnos nem tehetjük ezt meg, ugyanúgy, ahogy például hírlevelet sem küldhetünk hozzájárulás nélkül. Tehát kérlek, ha még nem regisztráltál, a következő vásárlásod alkalmával, a kosár menüben, az e-mail cím alatt pipáld be a „hozzon létre egy fiókot” jelölőnégyzetet. Ekkor a rendszer megjegyzi az adataidat, és kiküldi a következő 30 napra érvényes kuponkódot.

Lépj be Te is a körbe, fordíts egy kis időt a kedvtelésedre! Látogasd meg a weboldalunkat, vásárolj minden hónapban valamit, és a kedvezmény folyamatosan fennmarad.