Skip to main content
 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosara még üres

Termékek

 


Iratkozzon fel hírlevelünke

Borgo de Pazzi fonalak

Az Effe Elle s.r.l. egy családi vállalkozás Firenzében.1978 óta gyárt fonalakat a legismertebb világmárkák számára. Kizárólag a legjobb minőséget gyártják a kezdetektől fogva, ők erre vannak berendezkedve. Így aztán nem tudtak mit kezdeni azzal a trenddel, hogy a világmárkák a 2000-es évek elején elkezdtek lejjebb adni a minőségből. Így történt, hogy az alacsonyabb minőségű fonalak gyártását kihelyezték Kínába, illetve Törökországba, az Effe Elle s.r.l. pedig megalapította a saját exkluzív minőségű brandjét Borgo de Pazzi néven.

Kizárólag a világpiacon elérhető legjobb alapanyagokból dolgoznak, a legexkluzívabb, egyedi termékeket hozva létre.  A gyár nagyon jó piaci pozíciót foglal el Nyugat-Európában. A fonalaik hibátlanok, a gyártási minőség sokkal jobb, mint az ismert világmárkák esetében. Nagyon sok a kézzel festett fonaluk, melyek között nincs két teljesen azonos, éppen ez adja az exkluzivitásukat. A gyár tulajdonosai, vezetői mind családtagok, generációk tapasztalatával, és nem ismerünk náluk elhivatottabb embereket a fonalgyártásban. Még az igazgatóság is lejár az üzembe, és saját kezűleg készíti a fonalakat.

A Borgo de Pazzi kínálatában olyan fonalakat találunk, melyeket máshol nem. Például kizárólag ők gyártanak olyan könnyű, és meleg, 100% pamutfonalakat, melyekből ugyanolyan könnyű pulcsikat lehet kötni, mint gyapjúfonalból. Az Eucalyptusból készülő Hannah fonal kedvezőbb tulajdonságokkal bír, mint a legdrágább selyem, és szintén kizárólag a Borgo de Pazzi gyártja.