Írd ide, mit keresel, majd nyomj entert!

Üres Kosár
Újdonságaink:

 

Iratkozzon fel hírlevelünke

Please enable the javascript to submit this form

Hírek, aktualitások 2023 Január

Hírek, aktualitások 2023 Január

A COVID járvány utóhatásai, a szomszédunkban zajló háború, a forint gyengülése, az alapanyagok hiánya, és áremelkedése, az energiaárak növekedése... soroljam még? Minek, úgy is tudjátok, és halljátok elégszer. Mindezek ellenére sikeres évet zártunk, sikerült tovább növekednünk, megőrizni a megfizethető árakat, a választékot, és megoldani az átmenetileg hiányzó termékek pótlását, vagy helyettesítését. Nem volt egyszerű. Az elmúlt év egyik legjellemzőbb tevékenysége volt, hogy ültem az íróasztalnál, és kopogtattam a homlokomat, mint Micimackó: -Gondolj, gondolj!

Bővebben ...

Hírek, aktualitások 2022.01.18.

Hírek, aktualitások 2022.01.18.

Érdekes évet hagytunk magunk mögött. A COVID miatti bizonytalanság, az ellátási láncok összekuszálódása bennünket is megviselt. Mint tudjátok, ebbe a kis váci üzletbe 12 országból érkezik áru, közvetlenül a gyártóktól. A tavalyi év arról szólt, hogy mindig volt valamilyen anomália. Az olaszországi, vagy éppen az indiai súlyos járványhelyzet miatti lezárások, majd ezután a szállítási költségek emelkedése, végül az akril, és a pamut alapanyagok szűkös kínálata, és áremelkedése sújtotta, és sújtja még most is az ágazatot. Az ezek miatt kialakult áruhiányon mostanra sikerült úrrá lenni, a várva várt Etrofil szállítmány is órákon belül megérkezik, ezáltal ismét teljessé válik a kínálatunk. De nézzük sorban a híreket:

Bővebben ...

Rebeka pakkot kapott Indiából!

Kolléganőnk egy éve készíti a kötős videókat, és ebből az alkalomból a Knit Pro gyár küldött neki egy meglepetéscsomagban rengeteg Mindful cuccot. A videóból közelebbről is megismerheted ezeket a termékeket, illetve szavazásra is invitálunk a facebook oldalunkon. Ha szavazol, részt vehetsz a nyereményjátékunkban, ahol a nyertes megkapja az általa választott méretű Mindful zoknitűket a következő alkotásához.

 

braidy strandtáska videoblog 3

braidy strandtáska videoblog 3

Ebben a bejegyzésben 4 videót találsz, a Braidy strandtáska összevarrásáról, valamint a rövid, és hosszú fülek elkészítéséről. A hozzá való Braidy fonalakat erre, az akciós Braidy Cake fonalakat pedig erre találod.

Bővebben ...

Árnyékkötés (Schattenstricken)

Árnyékkötés (Schattenstricken)

Közkívánatra! Az alábbi bejegyzésben az árnyékkötésről teszünk közzé néhány videót, melyeket a Youtube csatornánkon is megtekinthetsz. Iratkozz fel a csatornára, így minden új videóról értesülhetsz! Az árnyékkötés lényege, hogy az így elkészített holmi különböző szögekből nézve más-más színekben látszik.

Bővebben ...

Knit Pro hírek 2022

Knit Pro hírek 2022

A Knit Pro szokásához híven élen jár az innovációban, és alkalmazkodik a fogyasztói igények változásaihoz. Ennek megfelelően rengeteg újdonságról lesz szó ebben a bejegyzésben.

Bővebben ...

Luna sapka 1

Luna sapka 1

Új videoblogunkban egy igazi vastag gyapjúfonalból készítünk sapkát. Jó meleg cucc lesz, mindamellett tetszetős darab, csináljátok Ti is velünk!

Bővebben ...

2022 nyári aktualitások

2022 nyári aktualitások

Megjött a jó idő, ezzel együtt elindult a nyári fonalszezon is. A kreatív fonalak mellett ilyenkor megélénkül a kereslet a természetes alapanyagú, kellemes viselési komfortot nyújtó fonalak iránt. Ebben a bejegyzésben segítünk eligazodni a kreatív-, és nyári fonalak kínálatában.

Bővebben ...

Hírek, aktualitások 2022.02.18.

Hírek, aktualitások 2022.02.18.

Nem tűntünk el, csak végigszaladt a családon az influenza, így némi kényszerpihenőt kellett tartanunk. Most már újult erővel vetettük bele magunkat a melóba, szóval nézzük is gyorsan, mi újság:

Bővebben ...

1. oldal / 2


Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank
felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013