Skip to main content

Termékek

 


Iratkozzon fel hírlevelünke

Zoknikötés az orrától kezdve - leírás

Ebben a bejegyzésben a Youtube-csatornánkon található videókhoz kapcsolódó leírást találjátok.

Hírek, újdonságok 2023 ősz-tél

Építkezünk, megújul a webáruház, limitált szett, és egyéb újdonságok a KnitPro-tól, hamarosan új kreatív fonalcsalád... Kattints a folytatásért!

Hírek, aktualitások 2023 Január

A COVID járvány utóhatásai, a szomszédunkban zajló háború, a forint gyengülése, az alapanyagok hiánya, és áremelkedése, az energiaárak növekedése... soroljam még? Minek, úgy is tudjátok, és halljátok elégszer. Mindezek ellenére sikeres évet zártunk, sikerült tovább növekednünk, megőrizni a megfizethető árakat, a választékot, és megoldani az átmenetileg hiányzó termékek pótlását, vagy helyettesítését. Nem volt egyszerű. Az elmúlt év egyik legjellemzőbb tevékenysége volt, hogy ültem az íróasztalnál, és kopogtattam a homlokomat, mint Micimackó: -Gondolj, gondolj!

Rebeka pakkot kapott Indiából!

Kolléganőnk egy éve készíti a kötős videókat, és ebből az alkalomból a Knit Pro gyár küldött neki egy meglepetéscsomagban rengeteg Mindful cuccot. A videóból közelebbről is megismerheted ezeket a termékeket, illetve szavazásra is invitálunk a facebook oldalunkon. Ha szavazol, részt vehetsz a nyereményjátékunkban, ahol a nyertes megkapja az általa választott méretű Mindful zoknitűket a következő alkotásához.

 

braidy strandtáska videoblog 3

Ebben a bejegyzésben 4 videót találsz, a Braidy strandtáska összevarrásáról, valamint a rövid, és hosszú fülek elkészítéséről. A hozzá való Braidy fonalakat erre, az akciós Braidy Cake fonalakat pedig erre találod.

Addi termékek bemutatása - új szállítmány!

Ebben a bejegyzésben az Addi prémium kötő- és horgolótűit mutatjuk be, köztük nemegy olyan terméket, amelyet Magyarországon csak nálunk találsz meg.

Braidy strandtáska videoblog 2.

Ebben a részben két videóval is jelentkezünk, melyek témája a színváltás, illetve a négyzet készítése.

Knit Pro hírek 2022

A Knit Pro szokásához híven élen jár az innovációban, és alkalmazkodik a fogyasztói igények változásaihoz. Ennek megfelelően rengeteg újdonságról lesz szó ebben a bejegyzésben.

Braidy strandtáska videoblog

Új videoblog-sorozatunkban strandtáskát készítünk a Loop'nCraft Braidy, és Braidy Cake fonalaiból.

2022 nyári aktualitások

Megjött a jó idő, ezzel együtt elindult a nyári fonalszezon is. A kreatív fonalak mellett ilyenkor megélénkül a kereslet a természetes alapanyagú, kellemes viselési komfortot nyújtó fonalak iránt. Ebben a bejegyzésben segítünk eligazodni a kreatív-, és nyári fonalak kínálatában.

Hírek, aktualitások 2022.02.18.

Nem tűntünk el, csak végigszaladt a családon az influenza, így némi kényszerpihenőt kellett tartanunk. Most már újult erővel vetettük bele magunkat a melóba, szóval nézzük is gyorsan, mi újság:

Milly Due kabátka - 3 - eleje, és gomblyukak

A következő két videóban elkezdjük a kabátka elejét, illetve gomblyukat készítünk.

Hírek, aktualitások 2022.01.18.

Érdekes évet hagytunk magunk mögött. A COVID miatti bizonytalanság, az ellátási láncok összekuszálódása bennünket is megviselt. Mint tudjátok, ebbe a kis váci üzletbe 12 országból érkezik áru, közvetlenül a gyártóktól. A tavalyi év arról szólt, hogy mindig volt valamilyen anomália. Az olaszországi, vagy éppen az indiai súlyos járványhelyzet miatti lezárások, majd ezután a szállítási költségek emelkedése, végül az akril, és a pamut alapanyagok szűkös kínálata, és áremelkedése sújtotta, és sújtja még most is az ágazatot. Az ezek miatt kialakult áruhiányon mostanra sikerült úrrá lenni, a várva várt Etrofil szállítmány is órákon belül megérkezik, ezáltal ismét teljessé válik a kínálatunk. De nézzük sorban a híreket:

Milly Due kabátka - 2 - csavart minta, és tervezés

Ebben a két videóban a csavart minta elkészítését, és a kabátka (kardigán) tervezését mutatjuk be.

Milly Due kabátka - 1 - bevezetés (fonal, minta, eszközök)

Most következő projektünk egy kabátka (vagy kardigán, kinek hogy tetszik). Kétféle csavart mintával, 5 darabból összerakva.

Árnyékkötés (Schattenstricken)

Közkívánatra! Az alábbi bejegyzésben az árnyékkötésről teszünk közzé néhány videót, melyeket a Youtube csatornánkon is megtekinthetsz. Iratkozz fel a csatornára, így minden új videóról értesülhetsz! Az árnyékkötés lényege, hogy az így elkészített holmi különböző szögekből nézve más-más színekben látszik.

Nalya pulcsi raglán kötéssel - letölthető pdf

A Nalya pulcsi elkészítésének lépéseiről részletes videókat találtok a korábbi bejegyzésekben, vagy a Youtube csatornánkon. Most egy letölthető pdf dokumentumban írásos formában is közkinccsé tesszük a tudnivalókat.

Luna sapka 2

A következő három videóban folytatjuk, illetve befejezzük a Luna sapkát.

Luna sapka 1

Új videoblogunkban egy igazi vastag gyapjúfonalból készítünk sapkát. Jó meleg cucc lesz, mindamellett tetszetős darab, csináljátok Ti is velünk!

Nalya pulcsi raglán kötéssel III.

A következő videókban befejezzük a Nalya pulcsit. Elkészítjük a karokat, és a passzét.